» » Nieuwsarchief
 
» 01/12/2011 - GIANNI NAAR LOTTO-BELISOL

Pas vanaf vandaag kunnen wij jullie melden dat Gianni voor de komende 2 jaar bij Lotto-Belisol zal rijden. Hier de juiste versie: zoals reeds eerder gemeld had hij een contract van twee jaar met Radio Shack. Op het moment dat hij zijn contract tekende was er nog geen sprake van een fusieploeg met team Leopard. De kansen van Gianni om zijn eigen programma te kunnen kiezen werden heel wat kleiner met de komst van oa de gebroeders Shleck en Fabian Cancellara.

 

Begin oktober kreeg Gianni telefoon van de manager van het Lotto team of hij geen zin had om bij hen te gaan rijden de komende 2 jaar. De eerste reactie was vanzelfsprekend dat hij al een ploeg had, maar toen men hem daar vertelde dat hij bij hen toch veel meer kansen zou krijgen is hij hierover ernstig beginnen nadenken. Samen met Johan Bruyneel heeft hij dan beslist om voor Lotto te kiezen.

Dit bracht echter meer problemen met zich mee dan oorspronkelijk gedacht. Hierdoor heeft Gianni pas vorige week zijn contract voor 2 jaar getekend bij Lotto-Belisol.

Hij is al een eerste keer samengekomen met zijn nieuwe ploegmaats. Samen hebben ze enkele dagen doorgebracht in de Ardennen om elkaar te leren kennen. Hij voelde zich al direct goed in zijn nieuwe omgeving waarin hij ook, sinds hij prof werd, een eerste keer hoofdzakelijk Nederlands kan praten.

Volgende week is er een eerste stage gepland in Mojacar.

 

 
[Terug naar archief]
Etixx - Quick.Step

» » Follow Gianni on Twitter !
 
 
» » Volgende wedstrijd
Nog niet bekend